©  Foto:

Møllers Mikrobageri

Med Møllers mikrobageri vil vi skabe en oplevelse af godt bagværk lavet på gode, lokale råvarer. 

For os er brød ikke bare brød. Brød er skabt over tid, helt fra bunden og med passion og smagfulde ingredienser, hvor vi med en bæredygtig tankegang og mindre madspild også passer på kloden. 

Vores lille familiedrevne mikrobageri startede i København på en ladcykel og er nu landet her i Vestjylland i en ny form. Vi bager til events og firmaarrangementer, afholder masterclasses i surdejsbagning og inviterer til langbordsmiddage, og så kan du svinge forbi os hver lørdag mellem 8.30 og 14 til lækkert brød, is og kvalitets kaffe hele sommeren.

Det er vigtigt for os, at vores brød er så sporbart og gennemsigtigt som overhovedet muligt for at give vores kunder en autentisk oplevelse. Vi glæder os til at komme i gang med surdejsbagning igen, møde kunder, turister og lokalsamfundet på en anden måde. Vi tror på, at vi kan skabe en bæredygtig forretning og samtidig forene det med det familieliv, vi ønsker os, hvor vi har tid med vores børn, især mens de er små, og til hinanden.