Mussels i frost

VESTERHAVSKØKKENET INVITERER: Gastronomisk Oplevelsestur til Århus

7.3.2023
Foto: Kam & Co

KÆRE KOKKE, KØKKENCHEFER OG RESTAURANTFOLK - det er en fornøjelse at kunne invitere jer med på inspirations- og oplevelsestur til Aarhus. Denne dag kan I læne jer tilbage og tage imod nye indtryk, ideer og smagsoplevelser.

Vi har hyret en bus, som vil tage os rundt til en række håndplukkede spisesteder i Aarhus. Vi skal opleve helt forskellige steder, som hver især har gode produkter, indretninger, og koncepter, som vi skal opleve. Hvis vi kan nå det, slår vi vejen forbi Gedulgt cocktailbar.

Vi har plads til 45 deltagere – og tilmelding sker efter ”først til mølle-princippet” – senest 28 februar. Så meld dig til med det samme.

Vi giver til start 1 plads pr. restaurant, og hvis vi 28. februar har ledige pladser, er det muligt at medbringe en kollega på turen. Skriv hvis I er interesseret i ekstra pladser, når I tilmelder jer.

Det er gratis at deltage, men vi er nødt til at opkræve betaling på kr. 250,- ved afbud på dagen.

Programmet (ret til ændringer forbeholdes):

Kl. 7.45          Afgang fra Varde Musik og Kulturhus

Kl. 8.30          Opsamling i Skjern v. Innovest, Ånumvej 28, 6900 Skjern

---

Kl. 21.30        Hjemkomst til Skjern

Kl. 22.15        Hjemkomst til Varde

I Aarhus skal vi smage, opleve og høre om:

Jumbo Bakery                    Jumbo er Aarhus mest succesfulde surdejsbageri, hvor kunderne står i kø ud på gaden. Brødets smag og kvalitet og det smalle sortiment er værd at bemærke. Vi drikker morgenkaffe og smager brød og kager.

Restaurant Hærværk        Restaurant Hærværk har siden start haft succes med deres koncept for primært at benytte lokale leverandører af kød, fisk og grønt. De har desuden en filosofi om, at glade kokke laver dejlig mad. Vi får smagsprøve.

Fika                                     En lille afslappet salatbar i Aarhus mest befærdede gade, og et godt eksempel på moderne grøn fast-food af økologiske råvarer. Vi kigger.

StreetFood Aarhus            Uhøjtideligt mødested både sommer og vinter – til en hurtig snack, et internationalt måltid eller en håndlavet flødeis. Ungdommen – og deres forældre – hænger ud her. Den lille eller store sult kan stilles her.

Restaurant Substans         Køkkenchef René Mammen tager imod og introducerer os til Substans, der har kig til Århus bugten, masser af grønsager og en stjerne i michelin-guiden.

Hanzo – Madklubben       Vi runder af med aftensmad på Hanzo, hvor vi først og fremmest skal opleve et restaurantkoncept, der forener mad, cocktailbar og klub – i de samme lokaler. De har fulde huse.

Afgang fra Aarhus klokken ca. 19.30.

Ved spørgsmål til programmet send en mail til Henriette@visitvesterhavet.dk

Jeg håber I har lyst til at tage med, og glæder mig til at ta’ på tur med jer.

De bedste hilsner

Henriette